עמוד ראשי / מתכונים ותזונה / בולונז איטלקי

בולונז איטלקי

מתכון לבולונז איטלקימתכון לבולונז איטלקי – מאת: שרית אבייב

מרכיבים:
סלרי בלי העלים
גזר אחד גדול
שני בצלים
בשר טחון
מלח
פלפל
שמן זית
עגבניות מרוסקות מקופסא
2 עגבניות מרוסקות בפומפייה טריות
שן שום
קצת פלפל חריף (לא חובה)

אופן ההכנה:
מטגנים את הכל לפי הסדר של: בצל, גזר, סלרי, מוסיפים את הבשר.
לאחר ההשחמה מוסיפים את העגבניות והתבלינים ומבשלים כחצי שעה 40 דקות על אש קטנה.
כמה מגרה ככה פשוט להכנה.

השאר תגובה

האימייל שלך לא יפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

גלול למעלה