עמוד ראשי / מתכונים ותזונה / כדורי "פררו רושה" ביתיים, קריספים וטעימים

כדורי "פררו רושה" ביתיים, קריספים וטעימים

כדורי פררו רושהמצרכים:

צנצנת שוקולד נוטלה
500 גרם וופלים בטעם שוקולד (לא משנה איזו חברה)
350 גרם אגוזי לוז שלמים, קלויים.

אופן ההכנה:

מפוררים את הוופלים במעבד מזון.
טוחנים גס, 150 גרם אגוזי לוז.
לוקחים קערה, מערבבים את הנוטלה, הוופלים והאגוזים לתערובת אחידה. מקררים כ3 שעות עד להתייצבות. טובלים את הידים בתערובת ויוצרים כדורים קטנים (לפי הגודל שרוצים) לוקחים אגוזי לוז, לתוך המלית מכניסים אגוז אחד, מגלגלים, ומפזרים מעל שבבי אגוזים…בתאבון:)

 

השאר תגובה

האימייל שלך לא יפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

גלול למעלה