עמוד ראשי / מתכונים ותזונה / מתכון: שני סלטים שיוסיפו צבע לשולחן החג

מתכון: שני סלטים שיוסיפו צבע לשולחן החג

סלט גזר מהיר וקליל
מאת: מטבח אומנותי – נינו בן דוד

סלט גזר
חצי קילו גזר מגורר לרצועות דקות{לא דקות מאוד}
3 שיני שום פרוסות
2 פלפלים ירוקים חתוכים באלכסון
2 פלפלים אדומים חצוכים לרצועות אלכסוניות
צרור עלי כוסברה קצוצות
כמה עלי נענע קצוצות
פלפל שחור גרוס
מלח
1 וחצי לימונים סחוטים
שמן זית

לערבב הכל בזהירות  בידיים ולא עם כף בכדי לא לרסק את הגזר ושאר הירקות.

סלט כרוב ונבטים סיניים 

מאת: מטבח אומנותי – נינו בן דוד

סלט כרוב עם נבטים

1 כרוב בינוני חתוך לרצועות ארוכות
5 חתיכות בצל ירוק קצוץ
רבע כוס שומשום קלוי במחבת{או שומשום שחור-קצח}
3 כפות שמן זית
מיץ מ 2 -לימונים
מלח
פלפל שחור גרוס
לקישוט נבטים סיניים סגולים

בקערה עמוקה לשים את רצועות -הכרוב
לקלות שומשום עד להשחמה,
להוסיף שמן ולערבב להוריד מהאש{או לקנות כבר קלוי}
להוסיף את השומשום לקערת הכרוב ואת שאר החומרים לערבב ולהגיש.

לקשט עם נבטי -סויה.

בתיאבון .

השאר תגובה

האימייל שלך לא יפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

גלול למעלה