עמוד ראשי / מתכונים ותזונה / עוגת פרג אגוזים ושוקולד, ללא טיפת קמח! קלה להכנה וטעימה ביותר!

עוגת פרג אגוזים ושוקולד, ללא טיפת קמח! קלה להכנה וטעימה ביותר!

עוגת פרג אגוזים ושוקולד ללא קמח

מאת:  אורלי חג'אג'

להקציף 6 חלבונים עם 1.5 כוס סוכר לקצף יציב!

בקערה נפרדת:
להוסיף ל-6 החלמונים 2 כפות שמן , כוס אגוזים קצוצים (אפשר חצי כוס אגוזים וחצי כוס צימוקים למי שאוהב)
לערבב בעדינות!

את כל הבלילה הנ״ל לקפל בעדינות לתוך תערובות קצף החלבונים היציב.

ורק לבסוף לקפל לבלילה המאוחדת 200 גרם פרג טחון בתנועות קיפול עדינות!

לשמן תבנית עגולה 26

לשפוך תוכן הבלילה לתבנית המשומנת.

לאפות בחום 180 כשעה (עד שקיסם יוצא יבש)

לצפות כשהעוגה והשוקולד שניהם חמים!

100 גרם שוקולד מריר מומס במיקרו עם 2 כפות מים.

לחכות חצי שעה שהעוגה תתקרר.

להפריד הקוטר עם סכין רטובה קלות במיים חמים.

בתיאבון ושבת שלום ((:

השאר תגובה

האימייל שלך לא יפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

גלול למעלה