עמוד ראשי / מתכונים ותזונה / עוגת שמנת ותותים

עוגת שמנת ותותים

עוגת שמנת ותותים. מאת: אורלי חג'ג'

  מצרכיםתמונה 1
2 שמנת מתוקה להקצפה
2 ג׳לי אדום תות
פודינג וניל אינסטנט
50 גרם (חצי חבילת חמאה)
כוס ורבע חלב
1 כוס סוכר
1 כוס קמח תופח
2 ביצים טרופות
כוס ורבע חלב

אופן ההכנה
לבסיס 50 גרם חמאה 2 ביצים טרופות רבע כוס חלב, כוס קמח , כוס סוכר
לערבב את הכול ( או במטרפה או במיקסר) לבלילה אחידה , לאפות בחום 180 עד שהקיסם יוצא יבש. לתת לעוגה להצטנן.

לפרוש תותים עם סוכר וניל לתת להם להגיר את המים שלהם. כשהעוגה היצטננה להרטיב אותה עם המים המסוכרים של התותים. להקציף 2 שמנת מתוקה עם אחד אינסטנטט פודינג וניל וכוס חלב לקצף עמיד למרוח על העוגה שכבה אחידה של השמנת לסדר את התותים הפרושים מעל ולשים ג׳לי אדום.

אופן הכנת הג׳לי
לוקחים את הג׳לי לקערה עם 4 כוסות מים רותחים, מערבבים טוב טוב עד שהאבקה נמסה במים ושהג׳לי מתקרר. לשים במקרר לפחות ל-5 שעות.

שיהיה בתיאבון

השאר תגובה

האימייל שלך לא יפורסם.

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

גלול למעלה